Nästa Nivå – Umeås Affärsnätverk

 

NY HEMSIDA:

www.nastaniva.nu

 

Om Nästa Nivå – Umeås Affärsnätverk

Elitbasketklubben, Umeå BSKT sjösätter nu det branschöverskridande affärsnätverket ”Nästa nivå” där FÖRETAGEN får kontakter, affärer och positiv samverkan med både idrotten, näringslivet och kommunen. Nästa nivå – Umeås affärsnätverk erbjuder positiv miljö, exponering och marknadsföring av de företag som är med i ”laget” under parollen;

 • Högt i tak och öppna dörrarNätverkande i AVM

 • Affärer, nytta å nöje

 • Lagkänsla

 

Mål och Syfte

 • Att genom Nästa nivå – Umeås affärsnätverk ge Företaget ett utökat kontaktnät, förmånlig service och goda affärsmöjligheter i en stimulerande miljö.
 • Att på Nästa nivå – Umeås affärsnätverks webbplats, i trycksaker och i sociala medier ge Företaget en god exponering och marknadsföring.
 • Att Nästa nivå – Umeås affärsnätverk intäkter oavkortat går till basketklubbens idrottsliga verksamhet och ger utökad styrka på basketplanen och starkare näringsliv i Umeå.

 

Hur går det till?AVM Ricoh

 • Upp till 85 företagare per möte
 • Garanterad avkastning och nya kontakter
 • Inga måsten, inget krångel
 • Bjud med en gäst till nätverket som aldrig står still
 • Exponering, marknadsföring och identifikation
 • 10 frukostmöten, 10 månader på 10 företag per säsong

 

Hur går ett nätverksmöte till?

Nästa nivå – Umeås affärsnätverk är till för Företagare att mötas. Inga föredrag, inga workshops, ingen idrott, inget krångel eller krav. Bara möjligheter, energi och ömsesidigt givande å tagande under 2,5 intensiva timmar på morgonen. Gott om tid att efteråt bege sig till kontoret, eller direkt inleda affärsmöten med andra ord!

 

Ett nätverksmöte kommer att se ut så här;AVM JM pratar

7.30–8.30 Frukostmingel

8.30–8.40 Värdföretaget presenterar sig

8.40–9.30 Samtliga företagare presenterar sig

09.30-10.00 Påtår i kaffekoppen och avslutande mingel. Dags att boka affärsmöten!

 

Basketälskande Nätverkare hjälper till!

Det är med stor ära, glädje och entusiasm som jag nu tar mig an uppgiften att tillsammans med kompisarna i Umeå BSKT och i samverkan med Umeå kommun bygga Nästa nivå – Umeås affärsnätverk.

Med norrländskt Skellefteå-påbrå samt med över 30 års erfarenhet som klubbledare och kanske framförallt, över tio års rutin på att bygga och förädla affärsnätverk i Stockholm så var det självklart för mig att hoppa på tåget när Umeå hörde av sig. Självklart och mycket, mycket inspirerande. Förutsättningarna är utomordentliga i Umeå. Stor, växande stad med över 6000 aktiva företag. En kommun som är mycket mån om näringslivet och en basketklubb som ger företagen Nästa nivå – Umeås affärsnätverk den rätta magkänslan och värdegrunden.

Jag driver idag AVM affärsverkstan i Stockholm, av många ansett som huvudstadens främsta affärsnätverk med över 60 stora, medelstora eller små företag anslutna inklusive Solna Stad, Stockholms Handelskammare och Arbetsförmedlingen och med samma lagkänsla som vi nu ska bygga i Umeå.

Som lök på laxen och inte att förringa i sammanhanget kommer de båda affärs-nätverken att kunna dra nytta av varandra där företagen i Umeå får en inkörsport till Stockholms näringsliv genom AVM affärsverkstan och vice versa.

Läs gärna mer på www.avm.nu 

Ser fram emot att träffa DIG som företagare, entreprenör och nätverkare när Nästa nivå – Umeås affärsnätverk öppnar portarna i december 2015.

/ Jan Marklund, 0707-714936, jan.marklund@avm.nu

AVM_LOGO800px

Ladda ner Nästa Nivå Presentationen som PDF här

NästaNivå